27 november | Kennissessie: Jouw school efficiënter online met Microsoft Teams

Grip houden op de leeromgeving binnen Office 365 is voor de school een grote uitdaging. Leerlingen en leraren moeten veilig aan de slag kunnen in een eigen omgeving en tegelijkertijd moeiteloos kunnen samenwerken. Microsoft Teams is een ideale online samenwerkingstool; het verbetert de productiviteit, is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en in de cloud. In de praktijk blijkt echter dat de meeste medewerkers e-mail nog steeds als hun primaire samenwerkingstool zien. Hoe zorg je er dan voor dat zij Teams gaan gebruiken?

Meld je hier aan voor de kennissessie.

Wil jij weten hoe je de adoptie van Microsoft Teams kunt verhogen? Kom dan naar de gratis kennissessie op woensdag 27 november in Etten-leur onder leiding van ervaren onderwijs- en ICT-adviseurs Onno Sidler en Petra van der Spek.

Voor wie?
We organiseren deze kennissessie voor directies en digicoaches in het vo en iedereen die het belang van adoptie van Microsoft Teams omarmt.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze kennissessie krijg je een beter beeld bij wat er komt kijken bij een adoptieproces om meer uit je Office 365-omgeving te halen. Op een interactieve manier ga je met andere scholen in groepjes nadenken hoe je je eigen team het beste kan bereiken. Je bespreekt hoe het beleid m.b.t. samenwerken in teams op jullie school wordt bepaald en welke stappen je kan je nemen om de samenwerking te stimuleren en verbeteren. Je krijgt een indruk van de technische instellingen die nodig zijn en wat de spelregels zijn van een adoptieproces.

Agenda
10.00u Welkom
10.15u Introductie op het thema
10.20u Kennisdeling, interactie en terugkoppeling (deel 1)
11.15u Pauze
11.30u Kennisdeling, interactie en terugkoppeling​ (deel 2)
12.20u Conclusie en afronding
12.30u Lunch

Locatie en tijdstip
De kennissessie vindt plaats op woensdag 27 november 2019 van 10.00u-12.30u met aansluitend een lunch in het Onderwijslab van IT-Workz:

Ecustraat 9a
4879 NP Etten-Leur

Als je interesse hebt voor een kennissessie in Amsterdam of in het midden van het land, stuur ons dan een e-mail via info@it-workz.nl.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor de kennissessie.

Graag tot ziens op 27 november!

 

 

 

 

Aanmelden kan tot 27 November 2019 00:11