IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

 
09 oktober 2012

Expertise trekt bezoek uit Engeland

De ruime ervaring van IT-Workz met itslearning binnen het MBO heeft zelfs bezoek van een school uit Engeland getrokken. Op 1 oktober heeft het Hopwood Hall College uit Middleton, samen met itslearning Engeland en itslearning Nederland, een bezoek gebracht aan IT-Workz.

Het Hopwood Hall College is een zogenaamd FE College, wat vergelijkbaar is met het Nederlandse MBO. Aangezien IT-Workz veel ervaring heeft met de elektronische leeromgeving itslearning binnen MBO onderwijs, wilde het Hopwood Hall College als beginnend itslearning gebruiker graag met ons om tafel om ervaringen uit te wisselen.

Eerst is een bezoek gebracht aan het Vitalis College, waar men heeft kunnen zien hoe leerlingen in het MBO in de praktijk met de ELO omgaan. Vervolgens hebben we op het kantoor van IT-Workz in Etten Leur inzicht kunnen geven in de beheerkant van itslearning. Hierbij zijn onder andere de do’s en dont’s aangaande het beheer van grote organisatie benoemd. Volgens één van de bezoekers was dit voor de school een “Eureka-moment” aangaande de aandachtspunten bij een implementatie van e-learning in hun onderwijs. In totaal is de school twee dagen in Nederland geweest en heeft men twee MBO instellingen kunnen bezoeken.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties