IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

CED en IT-Workz tekenen 
09 november 2012

Samenwerking met CED-Groep rond 'FF Taal Leren' van start

Op donderdag 8 november hebben de CED-Groep en IT-Workz hun samenwerking rond ‘FF Taal Leren’ officieel beklonken. Samen met de andere twee partners BriljantNet (mediaproductie) en Sardes (Taal experts) werken zij aan een blended learning concept voor pedagogisch medewerkers werkzaam in de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

In deze samenwerking wordt met de inbreng van meerdere disciplines gestreefd naar een taalmethode die de voordelen van online en offline leren combineert om zo doelmatig mogelijk bijgespijkerd te worden op het gebeid van Nederlandse taal en taalvaardigheid. Dit maakt het een uniek concept in deze markt, waar pedagogisch medewerkers de grootste moeite hebben om zichzelf uit te roosteren om op een andere locatie een cursus te volgen.

De cursus start naar verwachting in februari 2013. Voor meer informatie over FF Taal Leren en/of de mogelijkheid voor inschrijving verwijzen wij u naar de website van de CED-groep.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties