IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

 
08 juni 2012

Eerste itslearning supervisormiddag

Op dinsdagmiddag 5 juni organiseerde IT-Workz de eerste ‘itslearning Supervisormiddag’ voor docenten van het ROC West-Brabant. Het doel van de middag was om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en kennis te delen omtrent de elektronische leeromgeving.

itslearning is de Elektronische Leeromgeving (ELO) waar veel instituten binnen het ROC West-Brabant gebruik van maken. De aanwezige docenten hebben de opleiding 'itslearning supervisor' destijds bij de IT-Workz Academy gevolgd zodat zij de ELO voor hun instituut of opleiding in kunnen richten en beheren.

itslearning Nederland

Twee sprekers van itslearning Nederland trapten de middag af en gaven de deelnemers een kijkje in de werkwijze en speerpunten van deze organisatie. De groep werd meegenomen in de mogelijkheden van de elektronische leeromgeving voor het onderwijs in de toekomst.

dhr. H. Klaassen van het Markiezaat College:
"Het is altijd goed om eens in de zoveel tijd bij elkaar te komen en met elkaar te brainstormen over de mogelijkheden. Samen weet je toch meer dan alleen en het houdt je fris, alert en bij de tijd op je werkgebied."

Onderwerpen itslearning middag

In verschillende themarondes gingen de supervisors vervolgens het gesprek met elkaar aan. Er werden een aantal punten besproken waar ze tegenaan lopen bij het dagelijks gebruik van itslearning, zoals gebruikersrechten, het beoordelingsrecord en de jaarovergang. Daarnaast werden er ook tips en tricks uitgewisseld over de diverse functionaliteiten van de ELO.

De middag werd afgesloten met de uitreiking van de certificaten aan twee kersverse supervisors die kortgeleden het traject succesvol hebben afgerond.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties