IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

 
30 oktober 2012

IT-Workz presenteert Blended Learning Tool

Tijdens de jaarlijkse EfVET conferentie heeft IT-Workz de Blended Learning Tool NATUR gepresenteerd.

De 21e editie van de jaarlijkse EfVET conferentie vond plaats van 24 tot 27 oktober jl. in Palma de Mallorca. EfVET is het Europese Forum of Technical and Vocational Education and Training en heeft leden uit vrijwel alle lidstaten van de Europese Unie (en inmiddels ook daarbuiten)! IT-Workz heeft op deze conferentie een roundtable georganiseerd om de Blended Learning Tool NATUR te presenteren.

Blended Learning Tool NATUR

De Blended Learning Tool NATUR (www.naturproject.eu) is het resultaat van een project dat IT-Workz samen met ROC West-Brabant en 3 andere onderwijspartners uit Estland, Portugal en Turkije heeft gerealiseerd. De Blended Learning Tool, bestaande uit een vrij te gebruiken eLearning-omgeving en raamwerk voor bijbehorende fysieke bijeenkomsten, is gericht op de ontwikkeling van competenties op het gebied van ondernemerschap ‘in het groen’. In de NATUR modules wordt ingegaan op o.a. communicatietechnieken, duurzaam toerisme, leiderschap en management van een ‘groene’ onderneming. De modules zijn beschikbaar in vijf talen, Engels, Nederlands, Turks, Ests en Portugees.

Naar aanleiding van de roundtable hebben twee MBO-scholen, een uit Finland en een uit Denemarken, direct voorgesteld de Blended Learning Tool ook in hun taal beschikbaar te stellen om deze in te kunnen zetten bij de ontwikkeling van hun studenten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het projectresultaat van het NATUR project? Of bent u benieuwd naar het Blended Learning-concept dat IT-Workz heeft uitgedacht? Neem dan contact op met Robbert van der Pluijm, consultant Digitale Didactiek via r.vanderpluijm@it-workz.nl of bel met IT-Workz via 088 489 6700.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties