IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

IID 2012 
08 januari 2013

Presentaties Inspireren, innoveren en doen!

In december 2012 vond het evenement Inspireren, innoveren en doen! 2012 plaats. Tijdens deze praktijkmiddag spraken Eduard Beck (Sector Manager Education bij Microsoft) en Michael van Wetering (Innovatie Manager bij Kennisnet) over onderwijsvernieuwingen aan de hand van concrete voorbeelden.

Eduard Beck (Microsoft)

Eduard Beck liet tijdens zijn presentatie zijn visie over het nieuwe onderwijs horen. Als Sector Manager Education bij Microsoft staat hij dicht bij nieuwe ontwikkelingen en weet hij als geen ander hoe deze bedacht en ontwikkeld worden. Hij liet bezoekers dan ook de toepasbaarheid van deze ontwikkelingen in het onderwijs zien. Vraagstukken die belicht werden waren onder andere: ‘Hoe ziet het ontwikkelproces van een nieuwe oplossing eruit?’, ‘Hoe ga je als onderwijsinstelling om met innovaties?’ en ‘Wat levert het omarmen van nieuwe technieken een school op?’.

Benieuwd naar de presentatie? Bekijk het via onderstaande video:

Michael van Wetering (Kennisnet)

Tijdens de praktijkmiddag hoorde bezoekers ook het verhaal van de heer Michael van Wetering. Als manager Innovatie bij Kennisnet komt hij bij veel onderwijsinstellingen en volgt hij alle trends en ontwikkelingen op het gebied van Onderwijs en ICT op de voet. Wat zijn nu eigenlijk die ontwikkelingen? In zijn presentatie ging Michael vooral in op de ontwikkelingen rond de persoonlijke leeromgeving en de relatie met BYOD, Cloud computing en social media. ‘Leren overal’ is zijn motto!

Benieuwd naar zijn presentatie? Bekijk het via onderstaande video:

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties