IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

 
15 november 2012

Scholen in de rij voor StudyCall

StudyCall is een gratis service voor scholen en scholieren. Het StudyCall concept maakt gebruik van sms-berichten om scholieren direct op de hoogte te stellen van roosterwijzigingen zoals een uitgevallen les. IT-Workz is als partner betrokken bij de aansluiting van scholen op Studycall.

Het eerste halfjaar van 2012 is het concept van Studycall gepresenteerd aan vele scholen en adverteerders en is het uitgebreid getest door leerlingen en scholen. De reacties waren zeer enthousiast en diverse scholen hebben zich inmiddels aangemeld om StudyCall te gaan gebruiken.

Peter Verhaegh, roostermakercoordinator bij het Markietzaatcollege:
“StudyCall is een eenvoudig te gebruiken dienst, simpel en effectief. We gaan deze dienst verder uitbreiden binnen het ROC West-Brabant, gezien de resultaten zover.”

Enthousiaste leerlingen over Studycall:
"Hier zitten we al lang op te wachten, en het is nog gratis ook!"

Studycall app

Binnenkort zal de dienstverlening van Studycall worden uitgebreid met een app. Met deze app kunnen leerlingen persoonlijke roosterwijzigingen realtime inzien. Daarnaast kunnen leerlingen hiermee hun eigen profiel beheren. De app komt beschikbaar voor zowel Apple (IOS), Android als Windows 8.

Interesse in Studycall

Wilt u meer informatie over Studycall? Kijk dan op www.studycall.nl. Scholen kunnen hier ook een gratis implementatiepakket aanvragen waarmee zij leerlingen snel op de hoogte kunnen brengen van de mogelijkheden van StudyCall binnen hun eigen school. Dit pakket bestaat o.a. uit posters, flyers en een speciale introductie webpagina voor leerlingen.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties