IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

VMBO-MBO-brug 
21 januari 2013

VMBO-MBO-brug

Op 21 januari ontving IT-Workz een groep van twaalf meisjes die deelnemen aan de Vmbo-mbo-brug. Dit oriëntatietraject biedt meisjes van verschillende Bredase vmbo/mavo-scholen de mogelijkheid om actief de werelden van techniek en ICT te verkennen. De leerlingen die deelnemen aan dit traject, kunnen zo een bewustere keuze maken voor een vervolgopleiding.

Het oriëntatietraject Vmbo-mbo-brug is een project van het Radius College in samenwerking met VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek en wordt in verschillende regio’s in Nederland uitgevoerd. 

Na afloop van het programma waarin de meisjes een kijkje in de keuken van IT-Workz kregen, reageerden ze zeer positief op de gastvrije ontvangst, de open sfeer en de enthousiaste en gedreven medewerkers binnen IT-Workz. Een mooi compliment!

 

Geef hier uw reactie

4 reacties
Partners en Certificaties