IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

 
24 januari 2012

De IT-Workz wisselwerkplek

IT-Workz zoekt het persoonlijk contact met het onderwijs op om haar ICT diensten af te stemmen op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Om dit concreet handen en voeten te geven bedacht IT-Workz de "IT-Workz wisselwerkplek".

De wisselwerkplek is een concept waarin medewerkers meedraaien in de organisatie van de wisselpartner. Men bespreekt wat de gewenste doelen zijn, maar uiteraard wordt er ook gekeken naar de praktische invulling van deze kosteloze en vrijblijvende wissel. De invulling kan bijvoorbeeld een brainstormsessie over Het Nieuwe leren zijn. Dit kunnen ook gesprekken met studenten zijn, een toelichting op een Helpdesk of op het draadloos werken binnen de klas. Begrip en inspiratie staan voor beide organisaties altijd centraal!

IT-Workz wil graag deel uitmaken van de deelnemende organisatie. Op deze manier hopen we
contact te leggen met medewerkers om inzicht te krijgen in de processen, cultuur en de wensen op het gebied van informatievoorziening. Aan de andere kant denken we dat het goed is als relaties de mensen achter IT-Workz leren kennen. Wat drijft hen en wat is het verhaal achter hun dienstverlenende rol en wat kunnen ze voor het onderwijs betekenen?

Bent u geïnteresseerd in een wisselwerkplek met IT-Workz?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 - 489 6700 of door te mailen naar info@it-workz.nl. Uiteraard kunt u uw interesse ook delen via twitter! Stuur dan een reactie naar Robbert van der Pluijm (@rvanderpluijm of #itwissel).

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties