IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

DigiCampuz op SamSam 2013 
17 april 2013

Bezoek IT-Workz op SamSam

Op dinsdag 23 april 2013 is IT-Workz weer aanwezig op het jaarlijkse SamSam congres. Dit congres, wat gericht is op technologie en onderwijs, vindt plaats in Congrescentrum 1931 in 's Hertogenbosch.

'Leren in de 21e eeuw' is het centrale thema van de dag. Onder dit onderwerp worden presentaties verzorgd op het gebied van beleid, Bring Your Own Device (BYOD), onderwijsvernieuwing, opbrengstgericht leren en kostenbesparing. Daarnaast kunnen bezoekers op de informatiemarkt informatie krijgen over (vernieuwende) ICT-toepassingen voor het onderwijs en de mogelijkheden die daarin zijn.

Presentatie 'Educatieve applicaties in de cloud'

Pieter Klijs, Manager Service Delivery bij IT-Workz, zal tijdens het congres samen met Monique Mulders, Hoofd Informatietechnologie - Informatiemanagement en Services bij ROC Rivor, een presentatie verzorgen over de oplossing om educatieve applicaties in de cloud aan te bieden.

De workshop zal plaatsvinden van 13:50 tot 14:40 uur. De volgende onderwerpen zullen hierbij aan bod komen:

  • Vraagstuk: combinatie van betrouwbare ICT-diensten met clouddiensten
  • De oplossing: DigiCampuz
  • Toekomst van het onderwijs
  • Demonstratie

Stand IT-Workz

De medewerkers van IT-Workz staan tijdens het congres in de stand klaar om bezoekers te voorzien van informatie. Tevens wordt hier een demonstratie van de online omgeving gegeven, zodat bezoekers zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig ze kunnen beschikken over applicaties in de cloud. Uiteraard wordt alle informatie vrijblijvend meegegeven.

Deelnemen?

Wilt u de presentatie van Pieter en Monique vrijblijvend bijwonen? Het SamSam congres 2013 is door onderwijsprofessionals gratis te bezoeken. Ga naar het inschrijfformulier op samsamcongres.nl en meld u aan.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties