IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

 
20 februari 2017

Inspirerende en leerzame studiereis Londen

Steeds sneller gaan de ontwikkelingen als het gaat om onderwijs en ICT. Maar hoe blijf je bij qua kennis? Hoe volg je wat er allemaal is en kán, om met betrekking tot de inzet van ICT in het onderwijsproces een gedegen visie te ontwikkelen en een beleid uit te stippelen? Eind januari is een aantal IT-Workz collega's samen met een groep enthousiaste onderwijsprofessionals uit het vo naar Londen afgereisd om op zoek te gaan naar antwoorden op deze vragen.

Samen met 23 vo-onderwijsprofessionals bezochten vier IT-Workz collega's de BETT in Londen. Daarnaast stonden ook een bezoek aan the Department for Education en twee secondary schools op het programma om te ervaren hoe ICT is geïntegreerd in de dagelijkse lespraktijk. 

Een van de deelnemers aan de studeireis, Adriënne de Kock van Effent, een middelbare school in Oosterhout, deelt haar ervaringen in een blog.

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties