IT-Workz volgt de ontwikkelingen binnen het onderwijs en op het gebied van ICT op de voet.

Stimmit winactie 
09 mei 2017

Rekenchallenge!

Rekenen is leuk, rekenen is handig! Iedere dag komt het wel een keer voor dat je moet rekenen. En vandaag is weer zo’n dag! Wil jij kans maken op één van de te gekke prijzen? Doe dan snel mee met onze rekenchallenge.

Wat is er nu leuker dan de strijd aangaan met je collega’s, vrienden, leraren of bijvoorbeeld je ouders? Laat ze een poepie ruiken en doe mee met onze leuke reken uitdaging! Een kleine oefening, maar met kans op te gekke prijzen. Win bijvoorbeeld een gloednieuwe iPad, een supermoderne computermuis of maak met een hele klas kans op een jaar gratis gebruik van Stimmit Rekenen!

Wat moet je doen?

Ga naar www.stimmit.nl/actie, beantwoord de rekenopdracht door middel van het invulformulier onder de opdracht en wachten maar! Doe dit voor woensdag 24 mei 22.00 uur en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars!

Geef hier uw reactie

0 reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Partners en Certificaties