Image

Office 365

Microsoft biedt het onderwijs met Office 365 bouwstenen om een ICT-omgeving te vormen

Person
Heb je vragen, of zin in een kop koffie?

Stefan Collet

Praktische inzet in het onderwijs

“Out of the Cloud” Office 365 diensten, daar gelooft IT-Workz in. Oplossingen die docenten na een korte training zelf kunnen inzetten om hun onderwijs te versterken. Dankzij onze onderwijskundige benadering is IT-Workz in staat om juist de onderwijskundige toepassingen van Office 365 te presenteren. Hiermee helpen wij zowel IT-managers als onderwijs-coördinatoren en docenten om een goed beeld te vormen over de gefaseerde en praktische inzet van de diverse Office 365 diensten zoals Office Groups, OneNote of Video.

 

Wij zij door Microsoft erkend als officiële trainingspartner op het gebied van onderwijs. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter te begeleiden bij adoptie- en implementatieprocessen rondom Office 365.

De 3 belangrijkste voordelen:

  • Direct inzetbaar in het dagelijks onderwijs

  • Investering in medewerkers ipv inrichting

  • Modulaire opbouw maakt onderwijspilots mogelijk


Microsoft training Office 365

 

 

Concreet: modules en business cases

Office 365 is als gratis online platform inmiddels erg populair geworden binnen het Nederlandse onderwijs. Steeds meer scholen besluiten hun e-mail en documentatie online op te slaan of overwegen zelfs de stap naar de uitgebreide mogelijkheden van SharePoint Online.

De onderwijskundige mogelijkheden van modules als Office Groups, Planner of Yammer zijn echter nog minder bekend. Dit terwijl deze componenten juist de beste business cases kennen; ze zijn eenvoudig uit te proberen, kennen geen grote inrichtingsinvestering en hebben een grote praktische meerwaarde voor het onderwijs. IT-Workz adviseert en begeleidt scholen dan ook het liefst bij het uitproberen en integreren van deze didactische hulpmiddelen in de dagelijkse les.

Hiernaast heeft IT-Workz haar jarenlange ervaring en samenwerking met Microsoft omgezet in tien vereenvoudigde business cases. Hierdoor kunnen ook de complexere modules als SharePoint document management en de school eigen APP-store in samenspraak met het onderwijs worden uitgedacht en binnen de beschikbare IT-budgeten worden gerealiseerd.

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Foto medewerker

Stefan Collet

Accountmanager New Business