Over IT-Workz

De wereld verandert, de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. IT-Workz gelooft sterk in de kracht van innovatie, dat technologie écht een positieve verandering in het onderwijsproces kan brengen. Door onze kennis en expertise van het onderwijs zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs.

IT-Workz helpt onderwijsinstellingen bij:

 • Kosten besparen;
 • Flexibel en effectief (samen)werken;
 • Eenvoudig en snel informatie vinden;
 • Adviseren, informeren en toepassen van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve toepassingen;
 • Beheren en optimaliseren van de ICT-infrastructuur;
 • Volledige ontzorging van de ICT-dienst;
 • Stabiele infrastructuur;
 • Analyseren bedrijfsbehoefte en adviseren van ICT-oplossingen;
 • Verdieping van het onderwijs.

Educational Technology Partner

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor uw onderwijsinstelling. Wij kunnen ons onderscheiden, omdat onze organisatie niet alleen de technologische ontwikkelingen met didactische mogelijkheden omarmt, maar deze ook toepast in het onderwijs en het leren.

Met onze oplossingen maken we het werk van onderwijsprofessionals makkelijker en effectiever, zonder de realiteit van de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. IT-Workz kan uw organisatie ondersteunen bij visievorming, innovatie, implementatie en beheer. Onze ambitie is dat onze gezamenlijke inspanningen resulteren in beter onderwijs.

Certificeringen

 1. Cisco Premier Partner
 2. ISO 9001 en 27001
 3. Microsoft Gold Certified Partner
 4. Nationaal Keurmerk Mediawijsheid

IT-Workz en duurzaamheid

IT-Workz is zich bewust van haar rol in de samenleving. We werken voor de Nederlandse maatschappij en willen dit verantwoord doen. IT-Workz wil als toonaangevend ICT-adviesbureau maatschappelijk verantwoord en dus duurzaam ondernemen. Bekijk hier onze visie omtrent duurzaamheid.

Algemene voorwaarden

IT-Workz maakt gebruik van de ICT~Office voorwaarden. Deze voorwaarden bestaan uit één algemene basismodule en zestien specifieke modules.
De module 'Algemeen' bevat juridische onderwerpen die op iedere transactie van toepassing zijn, zoals betalingsafspraken.
In de specifieke modules zijn één of meer producten of diensten uitgewerkt.

Partners en Certificaties