Terug naar overzicht

ICT-beheer

Vraagstuk

Hoe zorgen we voor een stabiele ICT-omgeving zonder een heel team in dienst te nemen?

Hoe houden we onze IT-infrastructuur up-to-date met de technologische ontwikkelingen?

Kan onze huidige ICT-omgeving op school geoptimaliseerd worden?

Oplossing

De oplossing voor het beheren van ICT is om een samenwerkingsverband met een ICT-specialist voor het onderwijs aan te gaan. Door hun ervaring met alle ICT-aspecten binnen een school, wordt u op dit gebied door hen ontzorgd. Het geeft u altijd de benodigde software, goede back-ups, een stabiele internetverbinding, maar bijvoorbeeld ook ondersteuning en begeleiding zodat u altijd van het door u gewenste serviceniveau uit kunt gaan.

Rol IT-Workz

IT-Workz kan de zorg van uw ICT-omgeving gedeeltelijk of volledig voor u uit handen nemen. Wij adviseren, begeleiden, implementeren en ondersteunen uw ICT-omgeving. Onze beheerdiensten zorgen ervoor dat uw ICT- infrastructuur de bedrijfsprocessen blijft ondersteunen en de continuïteit van ICT gewaarborgd blijft. Met onze oplossingen op het gebied van server-, netwerk- en werkplekbeheer kunt u zich maximaal focussen op uw kernactiviteiten.

Resultaat

Door de kennis- en expertise van een ICT-specialist kunt u uw medewerkers en leerlingen een altijd goed werkende computer met een stabiele internetverbinding aanbieden. Dankzij deze garanties hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het serviceniveau van de ICT binnen uw onderwijs. Het private cloud-concept, in een van de meest veilige digitale omgevingen van Nederland, biedt u tevens altijd de zekerheid van een back-up van uw bestanden.

Marty van Vessem

In contact met de expert

Accountmanager

Marty van Vessem

m.vanvessem@it-workz.nl

T 088 - 489 6700

Wilt u meer informatie aanvragen?
Klik dan hier

Tags

Cloud, Netwerkbeheer, Serverbeheer, Outsourcing, Remote, Managed ICT, Back-up, Security, ICT-beheer, ICT-infrastructuur

Meer over deze oplossing!

ICT binnen het onderwijs

Stabiele ICT-infrastructuur

ICT speelt tegenwoordig een cruciale rol in de ‘bedrijfsvoering’ van bijna iedere organisatie. Bij scholen is dat niet anders. Medewerkers en leerlingen moeten altijd online zijn en toegang hebben tot hun programma’s en bestanden. Het is daarom van groot belang dat de ICT van hoge kwaliteit is en dat u kunt vertrouwen op een stabiele ICT-infrastructuur. Het beheer van netwerken, systemen en werkplekken vergt tegenwoordig veel kennis en capaciteit. Voor een onderwijsinstelling is het lastig om deze capaciteit continu beschikbaar te hebben en alle technologische ontwikkelingen te volgen.

Beheer op afstand

Het grootste deel van uw ICT-beheer kan door IT-Workz op afstand uitgevoerd worden. Dit is de meest efficiënte manier en hierdoor kan, indien nodig, altijd snel actie ondernomen worden. Beheertaken als onderhoud, beveiligingsupdates en wijzigingen kunnen worden uitgevoerd terwijl u aan het werk bent. Wij blijven overigens regelmatig bij u op kantoor of in de klas komen. Dit doen wij om er samen met u voor te zorgen dat onze diensten zo optimaal mogelijk gebruikt kunnen worden, om wijzigingen en wensen snel door te voeren en om zelf te blijven ervaren hoe ICT op de werkvloer kan bijdragen aan beter onderwijs.

Service Level Agreement

Om u van de gewenste zekerheid en garantie te voorzien sluiten wij een beheerovereenkomst met u af. Met deze overeenkomst neemt IT-Workz de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van uw ICT-infrastructuur. De kern van deze overeenkomst wordt gevormd door onze Service Level Agreement (SLA). Hierin wordt vastgelegd op welke wijze en met welke responstijden we uw ICT-omgeving ondersteunen. Dankzij onze garanties hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken over het functioneren en het niveau van ICT op uw school.

Gecertificeerde IT'-ers

IT-Workz biedt u de garantie van een altijd goed werkende computer samen met een stabiele internetverbinding. Dit kan door onze gecertificeerde systeem- en netwerkbeheerders. Zij zorgen ervoor dat u online bent, maar vooral ook dat u altijd online blijft. Hiervoor monitoren zij uw netwerk 24/7.

Partners en Certificaties