Terug naar overzicht

Lab to Learn

Vraagstuk

Onderwijs en ICT, een uitdagende combinatie?
Onderwijs van nu en morgen verbinden?
Advies en begeleiding voor uw specifieke uitdaging?
Trainingen en workshops op maat?

Oplossing

Lab to Learn gelooft dat slimme inzet van ICT in het onderwijs, het leren eigentijdser, effectiever en persoonlijker maakt. Vanuit het Lab to Learn passen we dagelijks toe waar we in geloven en leren we iedere dag iets nieuws.

Rol IT-Workz

Advies & begeleiding
Iedere school is anders en staat voor unieke uitdagingen. De onderwijs en ict experts zijn gelukkig net zo veelzijdig. Dankzij onze persoonlijke betrokkenheid, advies en begeleiding zetten we samen echt stappen om eigentijds onderwijs vorm te geven.
Maak kennis met onze aanpak >

Onderwijslab
De ruimtes met ieder een uniek decor vormen de basis voor nieuwe inzichten en het ontdekken van verschillende werkvormen, ondersteund door eigentijdse digitale mogelijkheden. In het onderwijslab maken wij de toekomst van werken en leren praktisch en tastbaar.
Ervaar het onderwijslab >

Training & Workshops
Wij geloven dat ICT kan helpen om leraren te ondersteunen bij het uitvoeren van hun beroep. Van effectievere manieren om hun onderwijs te organiseren, tot handige hulpmiddelen voor in de klas. We delen onze kennis hierover graag met het onderwijs.
Hoe kunnen wij u helpen? >

Resultaat

Wij kunnen u helpen visie- en strategievorming, ontwikkeling van deskundigheid, inzet van (digitale) leermiddelen tot ICT-infrastructuurinrichting.

Maak kennis met ons team >

Pascal Timmermans

In contact met de expert

Consultant Innovatie

Pascal Timmermans

p.timmermans@it-workz.nl

T 088 - 489 6700

Wilt u meer informatie aanvragen?
Klik dan hier

 

Tags

Onderwijsvernieuwing

Leren met morgen

Partners en Certificaties