Terug naar overzicht

Leerlingen direct bereikbaar

Vraagstuk

Hoe kunnen we snel en eenvoudig communiceren met onze leerlingen?

Hoe brengen we leerlingen snel op de hoogte van roosterwijzigingen?

Oplossing

StudyCall is een dienst waarmee onderwijsinstellingen kunnen communiceren met leerlingen. Zo is het mogelijk om handmatig dringende berichten naar leerlingen te sturen, via een sms-dienst of een app. Maar ook om volledig geautomatiseerd roosterwijzigingen met de leerling te communiceren, dankzij een koppeling met het roostersysteem en de leerlingenadministratie.

Rol IT-Workz

In samenwerking met StudyCall B.V. verzorgt IT-Workz de gratis sms-dienst en app. In deze samenwerking is IT-Workz verantwoordelijk voor de technische aansluiting, hosting en ondersteuning. StudyCall B.V. zorgt voor voldoende adverteerders om de dienst gratis aan het onderwijs aan te kunnen bieden.

Resultaat

In de afgelopen periode zijn verschillende onderwijsorganisaties met de dienst aan de slag gegaan. Het Markiezaat College in Bergen op Zoom reageert enthousiast: “Onze leerlingen zijn met StudyCall snel op de hoogte van een roosterwijzigingen en ervaren de sms-dienst als zeer prettig!”

Download hier de productfolder.

Wilt u meer informatie aanvragen?
Klik dan hier

Tags

StudyCall, communicatie, roosterwijzigingen

Meer over deze oplossing!

Leerlingen direct bereikbaar

Advertenties maken het gratis

De sms-dienst kan door middel van advertising gratis aangeboden worden. Bedrijven kopen bij StudyCall advertentie ruimte. Deze pakkende, korte zinnen worden onder het bericht van de school geplaatst. Deze advertenties kunnen per regio en doelgroep bepaald worden. Voorbeelden:

  • AH locatie x zoekt vakkenvullers. Wil jij extra geld verdienen?
  • ICT-bedrijf IT-Workz zoekt stagiaires. Ben jij op zoek naar een IT-stageplaats?
  • Nu gratis XL cola bij een hamburger menu bij McDonalds locatie x!

StudyCall in het onderwijs

Een onderwijsorganisatie kan StudyCall op verschillende manieren integreren in haar onderwijsproces. De wijzigingen uit het roostersysteem kunnen handmatig in StudyCall gezet worden of er kan gekozen worden voor een koppeling met het roostersysteem. IT-Workz zorgt in samenwerking met StudyCall voor de koppeling met het roostersysteem.

Partners en Certificaties