Terug naar overzicht

Office 365

Vraagstuk

Hoe kunnen we technologie inzetten om de communicatie en samenwerking van en tussen docenten en leerlingen te bevorderen?

Hoe kunnen we op een laagdrempelige manier (digitale) werkdossiers, bestanden en e-mail aanbieden?

Hoe zorgen we voor beheersbaarheid van de ICT-kosten binnen onze school?

Oplossing

De oplossing voor bovenstaande vraagstukken is Office 365. De grootste kracht hiervan is, dat gebruikers niet gebonden zijn aan één vaste leer- en/of werkplek. U kunt overal en op elk apparaat over uw documenten beschikken en uw e-mail checken en verzenden. Tevens biedt Office 365 u de mogelijkheid om eenvoudig lesmaterialen en agenda’s te delen met andere leerkrachten, huiswerkopdrachten te plaatsen op klassensites en online samen te werken met andere scholen.

Rol IT-Workz

Microsoft biedt het onderwijs bouwstenen om een ICT-omgeving te vormen. IT-Workz draagt zorg voor het bouwen van de omgeving en de functionele inzet daarvan binnen onderwijsinstellingen. Met een koppeling naar het leerlingvolgsysteem en het hrm-systeem, zorgt IT-Workz ervoor dat u binnen no-time ook daadwerkelijk kunt starten met het gebruik van Office 365. Met de kennis van IT-Workz op het snijvlak van onderwijs en ICT kunnen wij u adviseren en trainen in het gebruik van Office 365.

Resultaat

De invoering van Office 365 in het onderwijs en de juiste toepassing ervan, heeft een gunstig resultaat op het functioneren van alle betrokken partijen. Hierbij valt te denken aan de volgende winstpunten: kostenbesparing (total cost of ownership), voorop lopen als innovatieve school, productiviteitstoename voor leerlingen en docenten en data zijn altijd en overal (24/7) op een veilige manier beschikbaar.

Marty van Vessem

In contact met de expert

Accountmanager

Marty van Vessem

m.vanvessem@it-workz.nl

T 088 - 489 6700

Wilt u meer informatie aanvragen?
Klik dan hier

Tags

Veilig, Onderwijsproces, Office 365, Kostenbesparing, Altijd en overal

Office 365 voor het onderwijs

Partners en Certificaties