AvePoint is een ontwikkelaar en wereldwijde leverancier van softwareproducten voor onder meer back-up oplossingen. Als prefered partner van onder andere Microsoft helpen zij klanten bij het inzetten van AvePoint Back-up voor het beschermen van data in Microsoft365.

De match tussen AvePoint en IT-Workz

Al meer dan 5 jaar is AvePoint een gewaardeerde partner van IT-Workz. Een sterke match, want waar AvePoint de back-up software levert, verzorgt IT-Workz dat de back-up oplossing van AvePoint succesvol geïmplementeerd en indien wenselijk beheerd wordt.

IT-Workz heeft AvePoint bewust gekozen als de voorkeurspartner voor back-up oplossingen voor onze onderwijsklanten. AvePoint is namelijk dé partner voor back-up oplossingen. De talrijke succesvolle implementaties bij onze klanten zijn daar het bewijs van. AvePoint onderscheidt zich door het simplistische beheer en een focus op de specifieke behoeften van educatieve instellingen. Het product springt in het gat waar Microsoft bewust afstand van heeft genomen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de gegevensbescherming en operationele efficiëntie van onze onderwijsklanten aanzienlijk zal versterken.

Gecertificeerd invested partner van AvePoint

IT-Workz is invested partner van AvePoint. Dit betekent dat we nauw samenwerken met AvePoint om de producten en diensten succesvol bij je instelling te implementeren. IT-Workz is gecertifieerd om AvePoint producten en diensten uit te rollen. IT-Workz heeft AvePoint Certified Sales Professionals, Technical Associates en Technical Professionals in dienst om je te helpen. Tevens is IT-Workz aanwezig op Partner Technical Advisory Council (PTAC) waardoor we op de hoogte van de meest recente ontwikkelen.

AvePoint als back-up oplossing voor het onderwijs

Als we inzoomen op de Avepoint Back-up oplossing voor Microsoft 365, en de specifieke meerwaarde voor het onderwijs, dan weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de kritische data volledig te beschermen tegen ongewenst verlies of andere uitval zoals malware of virussen. Daarom zijn we zeer tevreden met de back-up oplossingen van AvePoint, die hoog scoren op de volgende punten: betrouwbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit.

Betrouwbaar schild voor MS365

AvePoint ’s “Cloud Back-up for Microsoft 365” komt als een schild over je Microsoft 365-omgeving te liggen, waardoor de belangrijkste producten zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business én Microsoft Teams volledig beschermd zijn tegen dataverlies.

Naadloze integratie met bestaande infrastructuur

AvePoint biedt een naadloze integratie met de bestaande infrastructuur. Het minimaliseert de verstoringen van dagelijkse activiteiten en zorgt ervoor dat onze onderwijsklanten kunnen profiteren van geavanceerde back-upfunctionaliteit zonder ingrijpende veranderingen in hun IT-ecosysteem.

Uitgebreide retentie- en herstelmogelijkheden

AvePoint biedt ook uitgebreide retentie- en herstelmogelijkheden, waardoor gegevens gedurende langere periodes bewaard kunnen blijven en snel hersteld kunnen worden. Dit is van belang voor onderwijsklanten die te maken hebben met leerlingen die snel en veilig weer toegang willen krijgen tot hun gegevens.

Webinar Cloud Back-up van Advanced M365 & Azure Workloads

Microsoft liet de back-up oplossing altijd over aan externe aanbieders, maar heeft aangekondigd met een eigen oplossing te komen (2024). Heb je daar als school dan voldoende aan? Het antwoord is ‘Nee’. En daar gaan we mee aan de slag tijdens dit webinar.

Webinar terugkijken

Contact

Heb jij aan de hand van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Team IT-Workz