Microsoft Solution Partner

Om dé MSP voor het onderwijs te zijn en te blijven, streven wij ernaar om de digitale transformatie in het onderwijs te ondersteunen. Een van de elementen die ons onderscheidt van de concurrentie, is het behalen van Microsoft-certificeringen door onze experts. Als Microsoft Solution Partner voldoen wij aan de hoge vereisten van Microsoft. Om deze erkenning te behalen is het van belang dat we referenties kunnen aantonen met daadwerkelijke implementaties en dat we in het bezit zijn van de juiste competenties binnen de organisatie.

Het investeren in Microsoft certificaten toont niet alleen onze toewijding aan voortdurende verbetering maar op deze manier versterken we ook onze positie als een betrouwbare partner voor onderwijsinstellingen die streven naar geavanceerde en effectieve IT-oplossingen.

Op dit moment zijn we in het bezit van vier belangrijke certificaten, namelijk:

Microsoft Solutions Partner Azure Infrastructure

Als Azure Infrastructure-partner tonen we aan dat we diepgaande expertise hebben in het ontwerpen, implementeren en beheren van Azure-infrastructuuroplossingen. Met onze specialisatie in Azure Infrastructure zijn we goed uitgerust om schaalbare en betrouwbare infrastructuren te ontwerpen. Dit is van cruciaal belang voor onderwijsinstellingen die behoefte hebben aan flexibiliteit en schaalbaarheid om te voldoen aan de veranderende eisen van onderwijsinstellingen.

Microsoft Advanced Specialization Partners for Azure Virtual Desktop

Het certificaat Advanced Specialization Partner for Azure Virtual Desktop toont onze expertise op het gebied van desktopvirtualisatie, met focus op Azure Virtual Desktop. Deze specialisatie stelt ons bij IT-Workz in staat om op maat gemaakte virtuele desktopoplossingen te ontwerpen en implementeren die voldoen aan de unieke behoeften van onderwijsinstellingen, zoals onze unieke AdaaS-propositie.

Microsoft Solutions Partner Modern Work

Met de certificering Microsoft Solutions Partner Modern Work laten we zien aan dat we in staat zijn om onderwijsinstellingen te helpen om de overstap te maken naar hybride werken met behulp van Microsoft 365 en de oplossingen die hierin voorhanden zijn.

Microsoft Azure Migration & Modernization Partner (AMMP)

Als Migration & Modernization Partner hebben we bewezen dat we ervaring hebben in het begeleiden van onderwijsorganisaties door het gehele migratieproces naar Azure. Dit gaat over het plannen, uitvoeren en beheren van migraties om een soepele overgang van on-premise systemen naar de Cloud te garanderen.

Waarom is het behalen van deze Microsoft certificaten belangrijk?

Diepgaande expertise
Het behalen van Microsoft certificeringen toont aan dat onze medewerkers beschikken over diepgaande kennis en expertise op het gebied van Microsoft-technologieën. Dit stelt ons in staat om innovatieve IT-oplossingen te leveren die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van onderwijsinstellingen.

Hoogwaardige dienstverlening
Deze certificeringen fungeren als een stuk erkenning vanuit Microsoft waardoor wij kunnen garanderen dat onze dienstverlening voldoet aan de hoogste normen die door Microsoft bepaald zijn. Dit vertaalt zich naar een verbeterde IT-ervaring voor onderwijsinstellingen waarbij betrouwbaarheid, veiligheid en effectiviteit voorop staan.

Op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen
Het behalen en onderhouden van Microsoft certificeringen zorgt ervoor dat ons team op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen blijft. Dit stelt ons bij IT-Workz in staat om proactief in te spelen op veranderingen in het onderwijslandschap en om voortdurend geavanceerde oplossingen te bieden die inspelen op de evoluerende behoeften van scholen en onderwijsinstellingen.

Cisco Premier Partner

IT-Workz is Cisco Premier Partner, waardoor klanten ervan verzekerd zijn dat wij over alle kennis en kunde beschikken om Cisco producten op de juiste wijze te implementeren en te ondersteunen. Hiernaast is IT-Workz gecertificeerd CCNA, CCDP en CCNP.

ISO 9001

Met de ISO 9001 normering toont IT-Workz aan als organisatie in staat te zijn om op consistente wijze producten en diensten te leveren welke voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

ISO 27001

De ISO/IEC 27001-certificering is dè norm voor informatiebeveiliging. IT-Workz verplicht zich tot handhaving van deze informatiebeveiligingsmaatregelen en evalueert jaarlijks het effect ervan. Tevens draagt zij zorg voor goed onderhoud en optimale controle van alle systemen en protocollen

ISO 27701

IT-Workz vindt privacy erg belangrijk en heeft dit al jaren goed geregeld. Dit willen we ook graag naar de buitenwereld bewijzen en heeft daarom deze nieuwe ISO-certificering op het gebied van Privacy en Informatie Management gehaald.

ISAE 3402 type II verklaring

ISAE 3402 is de internationale standaard voor zekerheid bij outsourcing. Dit houdt in dat de controles en procedures zoals we deze in onze ISO9001 en ISO27001 hebben benoemd ook daadwerkelijk worden nageleefd.