Azure Cost Management

Wil je te allen tijde inzicht houden in je cloudbestedingen? IT-Workz levert met Azure Cost Management een dienst die je helpt om de Azure verbruikskosten inzichtelijk te maken en te houden.

Lees meer
Azure Cost Management

Azure Landing Zones

Met Azure Landing Zones creëer je de basisinfrastructuur van de Azure-omgeving voor jouw onderwijsinstelling volgens de richtlijnen van Microsoft. Hiermee heb je snel een veilig platform in Azure om je toepassingen op te laten landen. De omgeving is zo ingericht dat deze eenvoudig op te schalen is en innovatie ondersteunt.

Lees meer
Azure Landing Zones

Azure Migration & Modernization

Met de dienst Azure Migration & Modernization verzorgt IT-Workz de installatie van een basis Azure omgeving en (indien gewenst) de migratie van jouw huidige serverinfrastructuur naar het Azure platform.

Lees meer
Azure Migration & Modernization

Azure Quick Scan

Denken jullie als onderwijsinstelling erover om jullie infrastructuur naar Microsoft Azure cloud te migreren? Ben je benieuwd wat er bij een migratie komt kijken en wat daarvan de kosten zijn? Dan is een Azure Quick Scan de uitkomst.

Lees meer
Azure Quick Scan

Cloud back-up & restore

Hoe veilig zijn Microsoft 365-gegevens in de cloud? Veel onderwijsorganisaties vertrouwen volledig op Microsoft vanuit het idee ‘het zit wel goed in de cloud’. Zij vergeten daarbij alleen wel dat de standaardmogelijkheden niet al hun eisen afdekken en dat zij zelf verantwoordelijk blijven voor hun data. Een aanvullende back-up – en restore oplossing is, zeker met de toegenomen cybercriminaliteit, een absolute noodzaak.

Lees meer
Cloud back-up & restore

Server Management

Veel scholen maken nog gebruik van een serverinfrastructuur voor de ontsluiting van applicaties, data en web services. Dit kan gaan om servers op schoollocaties, in een eigen datacenter, in de Azure Cloud of een hybride variant. Met (Azure)server management bieden wij een consistente ervaring voor het beheren van servers op schaal in de breedste zin van het woord.

Lees meer
Server Management

Contact

Aan de slag met de cloud? We kunnen je helpen, in elke fase. Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Team IT-Workz