Teams Communication Platform

Microsoft Teams is voor veel onderwijsinstellingen al dé omgeving om in samen te werken en intern mee te communiceren. Het is nu ook mogelijk om telefonie hieraan toe te voegen, als vervanger van de reguliere telefonie-oplossing. Volledig geïntegreerd, zonder additionele investeringen aan extra apparatuur. Met Teams Communication Platform, ons platform voor telefonie-as-a-service.

Lees meer
Teams Communication Platform

Teams Governance

Microsoft biedt onderwijsinstellingen met Teams, SharePoint en OneDrive krachtige omgevingen om in (samen) te werken. Om deze omgevingen beheersbaar en veilig te houden, is het essentieel om duidelijke afspraken te maken over het gebruik ervan en dit technisch goed in te regelen. Met Breens Teams Governance realiseer je dit.

Lees meer
Teams Governance

Policies & Insights

Microsoft heeft delen eenvoudig gemaakt. Maar het delen moet ook veilig gebeuren. IT-Workz maakt dit mogelijk voor jouw onderwijsinstelling met behulp van de AvePoint-oplossing Policies & Insights voor Microsoft 365.

Lees meer
Policies & Insights

Contact

Wil je meer informatie over een van de bovenstaande oplossingen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Team IT-Workz