Studenten- en medewerkersportaal

Een goed portaal is het gezicht van de onderwijsinstelling naar bestaande en nieuwe studenten toe en is sterk bepalend voor hoe zij de student journey ervaren. IT-Workz is als onderdeel van Breens Network is gespecialiseerd in het samen met de onderwijsinstelling succesvol selecteren, implementeren en doorontwikkelen van studenten- en medewerkersportalen.

Lees meer
Studenten- en medewerkersportaal

Application Delivery as a Service

Stel je voor: 24/7 toegang tot applicaties voor alle studenten, docenten en medewerkers van een onderwijsinstelling. Zonder beperkingen als locatie, tijdstip of type device en met een drastische vermindering van tijd en resources besteed aan IT-beheeractiviteiten tot gevolg. Het is een van de vele redenen waarom onderwijsinstellingen kiezen voor Application Delivery as a Service (ADaaS).

Lees meer
Application Delivery as a Service

Endpoint Management

Devices van medewerkers, leerlingen en studenten zijn essentieel voor het kunnen volgen van onderwijs en het uitvoeren. De beschikbaarheid beïnvloedt in grote mate de continuïteit van het onderwijs. Het is daarom van groot dat belang dat werkplekbeheer zodanig is ingericht dat je onderwijs kan faciliteren zonder dat concessies gedaan worden aan beschikbaarheid en veiligheid.

Lees meer
Endpoint Management

Contact

Heb je vragen over een van onze Workspace Services? Neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Team IT-Workz