16 mei 2018 Leren met VR: kennismaken met virtual reality voor het onderwijs

Het congres ‘Leren met VR’ dat op 16 mei 2018 in Eindhoven voor de derde keer wordt georganiseerd, is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit de hele onderwijskolom, van PO tot HO. IT-Workz is ook van de partij en zal een niet-te-missen sessie organiseren voor iedereen die wel iets wil met VR, maar nog geen idee heeft wat!

Het congres is voor leraren, communicatieadviseurs, beleidsmakers, ICT-coördinatoren en directies die willen kennismaken met de kansen die VR biedt zowel in het primair proces als ook voor instroom. 

Het congres vindt plaats op 16 mei 2018 bij Virtual Reality Center ENVERSED in Eindhoven. En vorig jaar heeft het technologieplatform Bright.nl de beurs ook bezocht en er een leuk filmpje van gemaakt.

Oh jee, ik heb een VR-bril ... maar wat moet ik er mee?

Tijdens dit interactieve event verzorgen Cindy en ik een korte sessie waarin we meer vertellen over de manier waarop wij scholen helpen om VR, en andere technologie, op een effectieve manier in te zetten. Want zo'n bril is 1 ding, maar wat kun je er nou mee in je les? 

Voor meer informatie en aanmelden voor Leren met VR op 16 mei 2018 kun je terecht op www.lerenmetvr.nl

En kun je nou niet op 16 mei naar Leren met VR, kom dan op woensdag 13 juni naar de Kennissessie over VR in het Onderwijslab van IT-Workz.


◀ Terug naar thema overzicht

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan contact met ons op.


Foto medewerker

Erik Woning

Consultant Innovatie