Hack het onderwijs!

Op 12 juni a.s. organiseren 35 jonge docenten uit het voortgezet onderwijs de EduHackathon. De EduHackathon is voor iedereen met hart voor onderwijs die gelooft dat het altijd beter kan. Vanuit Lab to Learn ben ik erbij als ‘expert’ op het gebied van ict en onderwijs.

Tijdens deze dag kun je als docent (in opleiding), schoolleider, leerling of didacticus geïnspireerd raken door samen nieuwe oplossingen te bedenken. Deze dag draait dan ook om samenwerking en uitwisseling met als doel om met concrete plannen naar huis te gaan. Tijdens dit proces wordt je als deelnemer geholpen door experts. 

Duik deze dag in de wereld van het motiveren door na te denken over eigenaarschap van leerlingen, bedenk hoe je de ongelijkheid tussen de onderwijsniveaus kunt verkleinen of maak een promotiefilm om het imago van de docent mee te verbeteren. En nog veel meer! Alle informatie over de verschillende vraagstukken binnen de thema’s is te vinden op de website van de EduHackathon.

Kortom: Op 12 juni heb je de kans om te inspireren of geïnspireerd te worden om nóg beter onderwijs te ontwikkelen. Wil je hier niets van missen? Schrijf je dan nu in met een eigen team of als individu.


◀ Terug naar thema overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier