Webinar gemist? Kijk ze terug en ga aan de slag met digitaal onderwijs.

De afgelopen periode zijn er voor onderwijsprofessionals veel (digitale) events en webinars georganiseerd. Ook de onderwijsconsultants van IT-Workz hebben hieraan hun steentje bijgedragen. In dit artikel vind je een overzicht van alle webinars die onze collega's hebben georganiseerd. Wil je aan de slag met de moderne onderwijsomgeving binnen jouw school? Heb je vragen over hoe veilig jouw onderwijsomgeving is? Of ben je benieuwd wat Azure voor jou school kan betekenen? Bekijk dan onderstaande webinars:

Doordacht Digitaliseren & Transformeren - Opnamedatum 24 juni
In dit webinar hebben onze experts de impact van digitale transformatie in het onderwijs laten zien. Daarnaast zijn tips, methodieken en ervaringen gedeeld ervoor zorgen dat jij grip krijgt op digitalisering binnen de onderwijsinstelling. Met een bijdrage van Saxion Parttime School over het belang van gepersonaliseerd onderwijs en een 'leven lang leren' is dit webinar een must-see.

 

'Het Nieuwe Normaal', hoe veilig is jouw onderwijsomgeving? - Opnamedatum 1 juni 

Hoe veilig is jouw IT-omgeving? Hoe weet je of de infrastructuur wel of niet kwetsbaar is? Heb je een actuele IT-beveiligingsstrategie en herstelplan? Bekijk het webinar 'Het Nieuwe Normaal', hoe veilig is jouw onderwijsomgeving? waarin experts bespreken wat onderwijsorganisaties kunnen en moeten doen om hun IT-omgeving en infrastructuur veilig te houden.Moderne onderwijs omgeving aan de slag met DLWO - Opnamedatum 13 april 
In dit webinar (speciaal voor onderwijsprofessionals) laten onze experts zien wat hier allemaal bij komt kijken en welke faciliteiten en techniek jouw school nodig heeft om de moderne digitale leer- en werkplek (DLWO) in te richten. Je krijgt inzicht in de techniek en methodieken achter de DLWO én tips over hoe je dit in de praktijk toepast.

 

Wat kan mijn school in Azure - Opnamedatum 22 februari
Azure Demo - Wat kan mijn school in Azure? georganiseerd door SLBdiensten en IT-Workz. Tijdens dit webinar geven wij speciaal voor ICT'ers in het onderwijs een exclusief kijkje in de Azure-keuken, onder andere door een demonstratie van de omgeving. 

 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere scholen met afstandsonderwijs of wil je direct aan de slag? Bezoek dan onze thema-pagina voor een overzicht van actuele content en informatie over lesgeven op afstand.

 

 


◀ Terug naar thema overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier