Workshop: Bouwen aan innovatief onderwijs met Minecraft Education Edition

Minecraft wordt wereldwijd gespeeld door ongeveer 55 miljoen spelers. Ongeveer 2 miljoen hiervan gebruikt de special onderwijseditie van Minecraft. En met ruim 250 beschikbare lesideeën is het eenvoudig om te starten met Minecraft in je les. Maar kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar de workshop Minecraft Education Edition!

Voor wie?

Ben je leraar in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of het mbo? En heb je plannen om aan de slag te gaan met Minecraft in je les? Dan kunnen Onno en ik je tijdens deze workshop op weg helpen. Want ondanks dat er veel lessen en voorbeelden beschikbaar zijn, is het misschien toch lastig om alles goed in te richten. Want hoe zit het bijvoorbeeld met licenties, serversinstellingen en de installatie van Minecraft Education Edition? Hier helpen we je mee op weg.

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats op woensdag 23 mei van 14.30 tot 17.00 uur. Wij heten je graag welkom in het Onderwijslab van IT-Workz, Ecustraat 9a in Etten-Leur. 

Het is handig om je eigen laptop mee te nemen, maar mocht je daar niet over beschikken kun je er een van ons lenen!

Vol = Vol

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen €295,- per persoon  en zijn vrijgesteld van BTW. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Meld je wel snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.