22 November: Kennissessie Alles over Office 365 in het onderwijs

Soms zie je door de bomen het bos niet meer … dat is zeker een herkenbare situatie als het gaat om Office 365. Er is zoveel mogelijk: van het beheren en organiseren van processen en documenten in SharePoint tot slim samenwerken in de klas met OneNote. Maar waar begin je? Hoe richt je Office 365 vanaf het begin goed in? Maar vooral … hoe maak je het gebruik van Office 365 simpel, veilig en effectief?

Tijdens deze gratis kennissessie van IT-Workz kunt u kennismaken met de slimme oplossingen die wij hiervoor hebben ontwikkeld.

Office 365 in de klas

Natuurlijk speelt Office 365 een belangrijke rol in de organisatie en administratie van uw school, maar de mogelijkheden voor leraren en leerlingen zijn pas echt interessant. Met Office 365 is het mogelijk om samen te werken op alle appraten en platformen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal met collega’s, of leerlingen die samenwerken aan een presentatie: met de gratis apps van Office 365 is dit super eenvoudig.

Privacy en beveiliging goed geregeld

Een van de meest belangrijke uitdagingen als het gaat om het werken ‘in the cloud’ is het goed organiseren van zaken als privacy en beveiliging. Onze experts op het gebied van Identity Management & Security laten u aan de hand van enkele herkenbare scenario’s zien hoe u dit het beste kunt doen.

De onderwijskundig experts van Lab to Learn, de innovatieafdeling van IT-Workz, nemen u tijdens deze kennissessie mee in de mogelijkheden om Office 365 praktisch in te zetten in de les.

Meld u snel aan!

We organiseren deze kennissessie voor schoolleiders, (bovenschoolse) ict-coördinatoren en leraren die praktisch aan de slag willen met Office 365. Door onze kennis en expertise te delen hopen we u te inspireren om Office 365 op de beste manier in te zetten.

De kennissessie vindt plaats op woensdag 22 november van 14:30 tot 17:00 uur in het Onderwijslab van IT-Workz:

Ecustraat 9a
4879 NP
Etten-Leur

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze kennissessie.

Meld u aan voor deze kennissessie


◀ Terug naar nieuwsoverzicht