Image

MBO webshop

Scholen organiseren hun leermiddelen slim via de innovatieve mbowebshop.nl.

Person
Heb je vragen?

Pascal Timmermans Consultant Innovatie

Leermiddelen slim geregeld

De mbo webshop is dé winkel waar mbo-studenten eenvoudig hun leermiddelen bestellen en scholen het proces optimaal organiseren.

De voordelen van de MBO webshop:

  • One-stop-shop voor alle leermiddelen
  • Slim geïntegreerd met uw deelnemers en financiële informatiesystemen
  • Innoveren en besparen tegelijk in uw leermiddelenproces

Eigentijdse e-commerce ervaring voor het onderwijs

In de mbo webshop zet de opleiding het pakket aan leermiddelen eenvoudig klaar voor het komende schooljaar of periode. Dit geldt niet alleen voor schoolboeken en digitaal lesmateriaal, maar ook voor algemene zaken zoals kluisjes en specifieke zaken als gereedschappen en excursies. Het is heel eenvoudig voor studenten; ze vinken aan wat ze nodig hebben, bestellen, rekenen af en zijn helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Studenten en scholen stellen zich steeds meer op als kritische én goed geïnformeerde consument onder invloed van de transparante en laagdrempelige informatievoorziening via internet. Zij verwachten eenzelfde ervaring van hun school voor het leermiddelenproces zoals die van online retail marktleiders als Bol.com en CoolBlue.nl: klantvriendelijke service, eenvoud, compleet aanbod én continue innovatie. Onder invloed van technologie kan het leermiddelenproces veel eenvoudiger georganiseerd worden. Gewoon simpel online bestellen, directe toegang tot digitale leermiddelen én de studieboeken nabestellen de volgende dag aan huis afgeleverd. En onder invloed van innovatie in toegang en distributie van leermiddelen, gedreven door technische standaarden in de educatieve content keten, is dat binnen handbereik met de mbo webshop.

Het lijkt een paradox: zowel besparen als innoveren tegelijk. Maar het is mogelijk door continu te werken aan het verbeteren van de volwassenheid van uw leermiddelenproces, zowel in uw eigen organisatie als in uw bedrijfsprocessen. Maar ook in samenwerking met de partners in de leermiddelenketen en door toepassing van moderne technologie zoals de ECK-standaarden. IT-Workz is hierin uw drijvende innovatiepartner.

Samenwerken in de leermiddelenketen is essentieel voor een optimale dienstverlening naar scholen en studenten. Daarom besloten Slim.nl en IT-Workz hun krachten te bundelen in de MBO webshop. Slim.nl vanuit hun kennis en expertise op het gebied van e-commerce, digitale licenties en service naar studenten en IT-Workz vanuit haar IT-expertise en diepgaande domeinkennis over het onderwijs en innovatie.

Hallo ik ben Pascal Timmermans. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met mij op.

Foto medewerker

Pascal Timmermans

Consultant Innovatie