Image

Office365

Microsoft biedt het onderwijs met Office365 bouwstenen om een ICT-omgeving te vormen.

Person
Heb je vragen?

Stefan Collet Accountmanager New Business

Praktische inzet in het onderwijs

“Out of the Cloud” Office365 diensten, daar gelooft IT-Workz in. Oplossingen die docenten na een korte training zelf kunnen inzetten om hun onderwijs te versterken. Dankzij onze onderwijskundige benadering is IT-Workz in staat om juist de onderwijskundige toepassingen van Office365 te presenteren. Hiermee helpen wij zowel IT-managers als onderwijs-coördinatoren en docenten om een goed beeld te vormen over de gefaseerde en praktische inzet van de diverse Office365 diensten zoals Office Groups, OneNote of Video.

De 3 belangrijkste voordelen:

  • Direct inzetbaar in het dagelijks onderwijs
  • Investering in medewerkers ipv inrichting
  • Modulaire opbouw maakt onderwijspilots mogelijk

Concreet: modules en business cases

Office365 is als gratis online platform inmiddels erg populair geworden binnen het Nederlandse onderwijs. Steeds meer scholen besluiten hun e-mail en documentatie online op te slaan of overwegen zelfs de stap naar de uitgebreide mogelijkheden van SharePoint Online.

De onderwijskundige mogelijkheden van modules als Office Groups, Planner of Yammer zijn echter nog minder bekend. Dit terwijl deze componenten juist de beste business cases kennen; ze zijn eenvoudig uit te proberen, kennen geen grote inrichtingsinvestering en hebben een grote praktische meerwaarde voor het onderwijs. IT-Workz adviseert en begeleidt scholen dan ook het liefst bij het uitproberen en integreren van deze didactische hulpmiddelen in de dagelijkse les.

Hiernaast heeft IT-Workz haar jarenlange ervaring en samenwerking met Microsoft omgezet in tien vereenvoudigde business cases. Hierdoor kunnen ook de complexere modules als SharePoint document management en de school eigen APP-store in samenspraak met het onderwijs worden uitgedacht en binnen de beschikbare IT-budgeten worden gerealiseerd.

Hallo ik ben Stefan Collet. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met mij op.

Foto medewerker

Stefan Collet

Accountmanager New Business