Advies en begeleiding

Gespecialiseerd in veelzijdigheid

Iedere school is anders en staat voor unieke uitdagingen. De experts van IT-Workz zijn gelukkig net zo veelzijdig. Dankzij onze persoonlijke betrokkenheid zetten we samen echt stappen om eigentijds onderwijs vorm te geven. 

Onze consultants zijn op projectbasis inzetbaar, maar kunnen ook voor langere tijd verbonden zijn aan uw organisatie in het primair, voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs.

 

Wij zij door Microsoft erkend als officiële trainingspartner op het gebied van onderwijs.

 

Microsoft training partner

Dit bieden onze consultants innovatie:

  • Inzetbaar van projectbasis tot lange termijn

  • Ruime ervaring met onderwijsvernieuwing

  • Divers team van veelzijdige experts

  • Samenwerking staat centraal


Vier in Balans als uitgangspunt

Lab to Learn is fan van het Vier in balans-model van Kennisnet. Het laat namelijk exact zien hoe scholen optimaal rendement kunnen halen uit ICT. Het model beschrijft de randvoorwaarden die nodig zijn om ICT in het onderwijs goed te kunnen gebruiken. Wanneer deze voorwaarden met elkaar in balans zijn, kunnen scholen de gewenste opbrengsten op het gebied van ICT bereiken.

Goed leiderschap is essentieel voor het slagen van uw innovatietraject. Lab to Learn heeft ruime expertise en ervaring op het gebied van High Performance Schools, programmamanagement en verandermanagement.

Een belangrijke stap is het formuleren van een heldere visie op de rol van ICT in het onderwijs. Maar het is nog veel belangrijker om deze visie in de dagelijkse onderwijspraktijk tot uiting te laten komen. Hier ligt onze expertise: met sessies op het gebied van identiteit en positionering, strategie, onderwijsvisie en zelfs Design Thinking en Business Models helpen we u verder.

Leraren hebben het druk. Daarom is het belangrijk om hen op de juiste manier te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling op het gebied van onderwijsvernieuwing en ICT. We geloven dan ook niet in massale trainingsmiddagen waarbij iedereen hetzelfde moet leren. Wij bieden flexibele manieren voor leraren om te leren over alles wat te maken heeft met onderwijs en ICT.

Samen kunnen we zorgen dat uw digitale lesmateriaal goed op  elkaar aansluit. Denk hierbij aan technologieën als D-ECK, adaptieve content en toegang tot digitale omgevingen.

U kunt nog zo’n mooie visie op onderwijsvernieuwing hebben, zonder goede infrastructuur werkt het niet. Onze ruime ervaring met Bring Your Own Device, cloudoplossingen, werkplekbeheer, WiFi en de virtuele werkplek zetten we in om u volledig te ontzorgen. ICT die gewoon werkt.


Samenwerking

De maatschappelijke gevolgen van digitalisering en technologie zijn ingrijpend en voltrekken zich in hoog tempo. Dat heeft gevolgen voor de inhoud, vorm en rol van het onderwijs. Lab to Learn ondersteunt het onderwijs hierbij middels praktisch advies en begeleiding. Van een eigentijdse visie tot structurele aandacht voor deskundigheid. En van de inzet van digitaal lesmateriaal tot een stabiele infrastructuur.

Kunt u ook goed advies gebruiken op het gebied van onderwijsvernieuwing met ICT? Neem dan contact met ons op. 

Heb je vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Naar contactformulier