Image

Pay-Workz

Pay-Workz is de oplossing om leerlingen of ouders direct online te factureren en te laten betalen.

Person
Heb je vragen, of zin in een kop koffie?

Pascal Timmermans

Betaalomgeving voor het onderwijs

Pay-Workz is de oplossing om leerlingen of ouders/verzorgers direct online te factureren en te laten betalen. In een beveiligde omgeving kunnen zij inloggen en de producten of diensten selecteren die voor hen relevant zijn. Automatisch volgt er een factuur en kan er direct online betaald worden middels iDeal.

De voordelen van een betaalsysteem:

  • Individueel factureren

  • Kostenbesparing voor de school

  • Digitale, automatische administratie


Online betalen van schoolkosten

Door aangescherpte regelgeving moet er door onderwijsinstellingen individueel aan ouders en studenten gefactureerd worden. Het proces rondom het individueel factureren van het schoolgeld en/of de (vrijwillige) ouderbijdrage brengt voor scholen een flinke administratieve last met zich mee. Daarnaast is het daadwerkelijk incasseren van betalingen doorgaans ook een langdurig en tijdrovend proces. Door ouders/verzorgers een online-omgeving te bieden waarin zij zelf betalingen kunnen afhandelen, maakt u het voor zowel de ouders als voor uzelf een stuk eenvoudiger.

IT-Workz biedt met Pay-Workz een veilige omgeving waarin ouders en leerlingen via een aantal eenvoudige stappen de betalingen voor bijvoorbeeld een kluisje, feest of schoolreisje online kunnen voldoen. In de online omgeving kunnen zij de onderdelen selecteren waarvan zij gebruik willen maken. Hierna volgt er automatisch een factuur en kan er direct online betaald worden middels iDeal.

Naast een online betaling, is het maken van een incasso en handmatige overboeking ook mogelijk. Dit is allemaal per school instelbaar. Uiteraard zijn koppelingen met het deelnemervolgsysteem en het financieel pakket onderdeel van de oplossing, zodat gegevens maar éénmalig hoeven te worden ingevoerd.

Met de inzet van Pay-Workz kan een school aanzienlijke besparingen realiseren rondom de administratieve afhandeling van onder andere de vrijwillige ouderbijdrage. Pay-Workz maakt administratieve handelingen, zoals het maken, printen en versturen van de facturen, maar ook de verwerking van de ontvangen betalingen overbodig. Met Pay-Workz verloopt het gehele proces geautomatiseerd en digitaal, waardoor scholen niet alleen geld besparen binnen de administratieve afdeling, maar ook op papier-, print- en portokosten. 

Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op.

Foto medewerker

Pascal Timmermans

Consultant Innovatie