Technologie als essentiële randvoorwaarde

Het onderwijs is meer dan ooit in beweging met uitgesproken ambities op het gebied van flexibilisering, onderwijs op maat en een leven lang ontwikkelen. Ontwikkelingen waarin het succes van het lerende individu centraal staat in de wijze waarop het onderwijs wordt georganiseerd en vormgegeven. Bij IT-Workz geloven wij dat technologie een essentiële randvoorwaarde is om dit toekomstbestendig te kunnen realiseren.

Toekomstbestendig ICT-fundament

IT-Workz heeft de ambitie en intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de digitale toekomst van leren en ontwikkelen. Dat doen wij door als dé Managed Service Provider van het onderwijs zorg te dragen voor een betrouwbaar, veilig, robuust en toekomstbestendig ICT-fundament, waarmee de operationele continuïteit voor onderwijsinstellingen wordt gewaarborgd. Nu en in de toekomst, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak: het bieden van kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

Volledig ontzorgen

IT-Workz biedt een breed scala aan bewezen, standaard diensten en producten om dit robuuste ICT-fundament voor jouw onderwijsinstelling te realiseren en toekomstbestendig te beheren. Wij kunnen je daarbij volledig ontzorgen. Van een (gedeeltelijke) migratie naar de cloud tot en met het overnemen van het volledige ICT-beheer inclusief Identity & Access Management en leveranciersmanagement volgens de SIAM-methode.

Maatschappelijke relevantie als drijfveer

De medewerkers van IT-Workz zijn gedreven professionals. De maatschappelijke relevantie van IT-Workz is voor hen een belangrijke drijfveer. Zij willen impact maken door het onderwijs zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit uit zich in een zeer klantgerichte en proactieve houding en werkwijze. Met veel langdurige klantrelaties als resultaat.

2,5 miljoen klanten

IT-Workz is onderdeel van Breens Network, een Nederlands ict-collectief waar onderwijs en technologie samenkomen. Het collectief – dat in totaal meer dan 2,5 miljoen leerlingen, studenten, docenten en medewerkers in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs bedient – heeft als missie om met intuïtieve, toegankelijke en effectieve technologische innovaties vandaag al bij te dragen aan het onderwijs van morgen.

Contact

Wil je weten wat IT-Workz voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen? Neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Team IT-Workz