Betrouwbaar fundament voor complexe ICT

De digitalisering in het onderwijs zorgt ervoor dat de complexiteit van ICT alleen maar toeneemt. Het is steeds meer verweven met het primaire onderwijsproces en speelt een essentiële rol voor het waarborgen van de continuïteit van het onderwijs. Het is daarom meer dan ooit noodzakelijk om een betrouwbaar, veilig en sterk ICT-fundament te hebben.

Toekomstbestendig beheer

IT-Workz biedt een breed scala aan bewezen, standaard diensten en producten om dit robuuste ICT-fundament voor jouw onderwijsinstelling te realiseren en toekomstbestendig te beheren. Wij kunnen je daarbij volledig ontzorgen. Van een (gedeeltelijke) migratie naar de cloud tot en met het overnemen van het volledige ICT-beheer inclusief Identity & Access Management en leveranciersmanagement volgens de SIAM-methode.

Maatschappelijke relevantie als drijfveer

De medewerkers van IT-Workz zijn gedreven professionals. De maatschappelijke relevantie van IT-Workz is voor hen een belangrijke drijfveer. Zij willen impact maken door het onderwijs zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit uit zich in een zeer klantgerichte en proactieve houding en werkwijze. Met veel langdurige klantrelaties als resultaat.

2,5 miljoen klanten

IT-Workz maakt onderdeel uit van Breens Network. Een Nederlands EdTech bedrijf dat de ambitie heeft om een substantiële bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van leren. Het bedient inmiddels meer dan 2,5 miljoen leerlingen, studenten, docenten en medewerkers in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. En dit aantal groeit elke dag. Een mooie indicatie dat Breens Network en IT-Workz echt positief impact maken in het Nederlandse onderwijs.