Microsoft

Microsoft is een wereldwijde technologieleverancier die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt, met het krachtige Microsoft 365-platform als vlaggenschip. Hun inzet voor innovatie en digitale transformatie maakt Microsoft een onmisbare partner voor organisaties van elke omvang, waardoor ze productiever, eenvoudiger en veiliger kunnen opereren.

Lees meer

AvePoint

Als vijfvoudig winnaar van de Microsoft Partner van het Jaar award, biedt AvePoint de enige volledige suite van SaaS-oplossingen om gegevens in Microsoft 365 te migreren, te beheren en te beschermen. Meer dan 9 miljoen cloud gebruikers vertrouwen op onze oplossingen om organisaties productiever, compliant en veiliger te maken.

Lees meer

Workspace365

Workspace365 levert flexibele werkplekoplossingen die organisaties in staat stellen om overal en altijd productief te zijn. Met een intuïtief platform biedt Workspace365 een geoptimaliseerde digitale werkomgeving waar taken, evenementen, activiteiten, agenda’s en notificaties samenkomen, waardoor bedrijven efficiënt kunnen opereren in een dynamische zakelijke omgeving.

Lees meer

Communicativ

Communicativ is gespecialiseerd in innovatieve communicatieoplossingen die de samenwerking en efficiëntie binnen organisaties bevorderen. Hun toewijding aan het optimaliseren van interne en externe communicatieprocessen resulteert in op maat gemaakte tools en diensten die bijdragen aan het succes van bedrijven door middel van effectieve communicatie.

Lees meer

Odido

Odido, voorheen T-Mobile, onderscheidt zich als een ervaren provider voor Mobiel, Glasvezel, en TV met verschillende digitale mogelijkheden bij meer dan 6 miljoen klanten. Met een frisse start streven ze naar eenvoud, toegankelijkheid en plezier in digitale technologie met supersnel Glasvezel, inclusieve abonnementen en een vernieuwende aanpak.

Lees meer

Synigo Pulse

Synigo Pulse is het gebruiksklare platform voor je sociale intranet en digitale werkplek. Het is een persoonlijke werkplek waar alles bij elkaar komt voor jouw werk- of schooldag: taken, events, activiteiten, agenda’s notificaties en nog veel meer. Inclusief cijfers en roosters.

Lees meer

IP visie

IP visie is een toonaangevende partner op het gebied van IT-infrastructuur en connectiviteitsoplossingen. Ze leveren hoogwaardige netwerk- en communicatiediensten, waaronder geavanceerde IP-telefonie en dataoplossingen. Met hun expertise helpen ze organisaties om robuuste en betrouwbare IT-infrastructuren op te bouwen, waardoor ze klaar zijn voor de uitdagingen van de moderne zakelijke wereld.

Lees meer

Cisco

Cisco, een innovatieve leider in connectiviteit, biedt een uitgebreid portfolio aan technologische oplossingen, waaronder netwerken, beveiliging en samenwerking. Hun missie is gericht op het faciliteren van een inclusieve toekomst door veilige verbindingen te creëren tussen industrieën en gemeenschappen.

Lees meer