Kevin, momenteel woonachtig in Nederweert, gaat zijn Limburgse roots verruilen voor het bruisende Brabant. Met een scherp oog voor detail en een passie voor het bouwen van structuren, is Kevin niet alleen bezig met de constructie van zijn nieuwe thuis, maar ook met het bouwen van data-infrastructuur voor IT-Workz klanten.

Kevin heeft een achtergrond in HBO ICT en is een jaar geleden gestart bij IT-Workz. Naast de denksport schaken, houdt hij ook van sporten in de sportschool, dancefestivals en het verkennen van nieuwe bestemmingen tijdens zijn vakanties.

Certificering

Ondanks zijn drukke sociale leven heeft Kevin ook nog tijd voor studie in de avonduren. Onlangs behaalde Kevin de AZ-204-certificering. “Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en daarom ben ik nu gestart met een training voor het behalen van de SC-300: Identity and Access Administrator Associate-certificering. Hiermee kan ik mijn expertise op het gebied van IAM-processen verder ontwikkelen”, vertelt Kevin.
Als Data Architect bij IT-Workz, is Kevin de architect van de digitale toekomst. Zijn taak omvat het ontwerpen, creëren en beheren van data-infrastructuren. Data integratie, beveiliging en governance maken deel uit van zijn uitgebreide takenpakket.

Efficiëntie en maximale productiviteit

Wat Kevin zo leuk vindt aan zijn werk? Het nadenken over efficiëntie en het contact met klanten en stakeholders. “Het verzamelen van klantvereisten en het brainstormen over technische oplossingen vind ik één van de interessante aspecten in mijn werk. Door het stellen van de juiste vragen, krijg ik inzicht in de klanten wensen om er zo voor te zorgen dat het eindproduct naadloos aansluit bij hun verwachtingen. Het is ook altijd leuk om klanten te ontmoeten bijvoorbeeld tijdens een pre-sales gesprek.”

“Het doel van de oplossingen die ik bedenk is om handmatige processen te automatiseren, wat leidt tot verhoogde efficiëntie, verminderde fouten en verbeterde beveiliging. Met elke zet die ik maak met het implementeren van nieuwe oplossingen worden risico’s geminimaliseerd en kunnen onze klanten de productiviteit maximaliseren.”

Onder begeleiding van en met ondersteuning van zijn mentor en collega’s in het team heeft Kevin de mogelijkheid gekregen om zowel professioneel als binnen de organisatie te groeien. “Ik werk nu veel aan Synigo Pulse projecten. Synigo Pulse is een mooi digitaal werkplekplatform. Het biedt een uniforme interface waar medewerkers toegang hebben tot verschillende tools, applicaties en informatie die nodig zijn voor hun dagelijkse taken.” Ik kijk ernaar uit om samen met onze klanten te werken aan nieuwe mooie projecten.”

Werken bij IT-Workz

De vacatures bij IT-Workz vind je op de website van Breens Network, waar IT-Workz onderdeel van is. Bezoek de website en kijk of er vacatures zijn die bij je passen.

Naar de vacatures