IT-Workz biedt als cloud-expert een gestandaardiseerde uitrol van Azure Landing Zones in Azure, ingericht volgens de juiste standaarden, governance en security.

Voordelen Azure Landing Zones

  1. Snelle realisatie van de Azure Landing Zones.
  2. Een veilig platform gebaseerd op bewezen standaarden.
  3. Eenvoudig op te schalen en gereed voor innovatie.

Aanpak

Door bij het opzetten rekening te houden met zaken als schaalbaarheid, governance, compliance, connectiviteit en security ontstaat een veilige en duurzame omgeving voor de migratie, modernisering en innovatie van toepassingen in Azure.

In onze aanpak voor het uitrollen van de Azure Landing Zones hanteren we 4 fases:

  • Voorbereiden: Het in kaart brengen van de behoeften ten aanzien van de Azure Landing Zones.
  • Ontwerpen: Het opstellen van een uitgebreid High Level Design (HLD) op basis van de richtlijnen vanuit het Cloud Adoption Framework van Microsoft.
  • Bouwen: Realisatie (en overdracht) van de Azure Landing Zones gebaseerd op het HLD als uitgangspunt voor alle vervolgprojecten in Azure. Denk aan de migratie van applicaties en huidige servers en/of databases.
  • Beheer: Ervoor zorgen dat de Azure Landing Zones aan de juiste standaarden blijft voldoen.

Migratie en modernisatie

Zodra de Azure Landing Zones operationeel zijn, kan de daadwerkelijke migratie (en modernisatie) beginnen. IT-Workz kan ook dit volledig verzorgen.

Op zoek naar cloudexpertise?

IT-Workz is specialist op het gebied van cloud in het onderwijs. Wij hebben de eerste migratie ooit van een school succesvol uitgevoerd! Aan de slag met de cloud? We kunnen je helpen, in elke fase.

Onze dienstverlening

Contact

Wil je meer weten over deze oplossing en welke toegevoegde waarde het voor jouw onderwijsinstelling kan hebben? Neem dan contact met ons op.

Team IT-Workz