IT-Workz biedt verschillende Network Management Services. We gaan graag met je in gesprek om te bepalen welke diensten voor jouw onderwijsinstellingen van toepassing zijn en hoe wij daar invulling aan kunnen geven.

WLAN beheer

Bij deze dienst beheren en monitoren we de verschillende WLAN-netwerk componenten (AP’s, controllers, managers en wireless profielen). Hierbij is het mogelijk om de WLAN-omgeving te integreren binnen een NAC-omgeving voor maximale controle. We gebruiken daarbij ondersteunende oplossingen van Exterme en Cisco Meraki.

LAN beheer

Bij LAN beheer beheren en pro-actief monitoren van de LAN-switches en -routers en onderhouden en verhelpen van verstoringen aan de netwerkcomponenten. Verder beheren we NAC-oplossingen voor het beheer en controleren van LAN-omgevingen. We maken daarbij gebruik van ondersteunende oplossingen van onder meer Cisco, Huawei, HPe, Aruba en Dell.

Firewall beheer

Bij deze dienst beheren en monitoren (pro-actief) we de firewall devices en onderhouden en verhelpen we verstoringen aan deze devices. In de dienstverlening zit het volledig beheren van Firewall omgevingen, het up-to-date houden van OWASTOP10 en analyse en detectie van malware.

WAN Management

Voor WAN Management bieden we MPLS en SDWAN oplossingen aan, inclusief NAWAS Anti-DDOS voor maximale beschikbaarheid van verbindingen.

Azure Networking

Met Azure Networking beheren en monitoren (pro-actief) we verschillende FAAS-omgevingen (Firewall As A Service) binnen Azure: FortiWeb of Azure Firewall. Daarnaast beheren we VPN en Express Routes vanuit Azure richting de eindgebruiker.

Meer weten over het Normenkader?

In 2027 zullen alle onderwijsinstellingen moeten voldoen aan het Normenkader IBP FO. Dat is dichterbij dan je denkt. Een goede voorbereiding op het veilig maken van de digitale omgeving is belangrijk voor de school, docent, medewerker én leerling. IT-Workz kan hierbij helpen.

Lees verder

Contact

Wil je meer informatie over onze Network Management Services? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

Team IT-Workz