Deze tool helpt je bij het bewaken van Microsoft 365, zodat je gemakkelijk antwoord kunt geven op kritische vragen aan je beveiligingsteam: Wie heeft toegang tot gevoelige gegevens? Hebben ze er toegang toe gehad? Zijn er externe bedreigingen?

Voordelen Policies & Insights

  • Identificeer gemakkelijk blootstelling, zoals inhoud met anonieme links of teams met schaduwgebruikers.
  • Krijg snel het Microsoft 365-inzicht dat je nodig hebt met zoeken binnen de tenant naar objecten of gebruikers.
  • Bewaak kritieke toegangscontrole en gevoelige gegevens in de loop van de tijd met dynamische dashboards.

Werking

Policies & Insights zorgt voor een veilige Microsoft 365 door:

Find & Priorize – Wanneer vormt een document een risico? Wat staat daarin? Met wie wordt deze gedeeld? Hoe laten we onze werknemers M365 gebruiken zonder dat er niet aan wetgeving wordt gehouden? Met Policies & Insights verzamel je toegangs-, gevoeligheids- en activiteit gegevens in Microsoft 365. Geef prioriteit aan problemen op basis van hoe je risico’s definieert. Deze inzichten leggen je grootste zorgen bloot, of het nu gaat om te veel delen, anonieme links of schaduwgebruikers.

Monitor & Fix – De verkregen inzichten worden weergegeven in duidelijke dashboards. Deze beveiligingsdashboards markeren risicovolle anonieme links, overbelichte gevoelige inhoud en meer. Zoom in voor dieper inzicht in bekende en potentiële problemen en los deze problemen vervolgens direct op!

Enforce & Prevent – Voorkom om constant de configuratie aan te moeten passen en te updaten met geautomatiseerd beleid. Het beleid activeert waarschuwingen of geeft de mogelijkheid tot terugdraaien van ongeautoriseerde wijzigingen en risicovolle acties. Houd inzicht in de verbeteringen door middel van dashboards om de samenwerking binnen Microsoft 365 te waarborgen.

Bekijk de onderstaande video met een korte uitleg (3 min.) over Policies & Insights van AvePoint.

Over AvePoint

Als vijfvoudig winnaar van de Microsoft Partner van het Jaar award biedt AvePoint de enige volledige suite van SaaS-oplossingen om gegevens in Microsoft 365 te migreren, te beheren en te beschermen. Meer dan 9 miljoen cloud gebruikers vertrouwen op onze oplossingen om organisaties productiever, compliant en veiliger te maken.

Contact

Wil je meer informatie over deze oplossing? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Team IT-Workz