Stage

Je afstudeerstage bij ons is het perfecte startpunt van je loopbaan.

Stagemogelijkheden

 Zoek je  een stageplaats op het gebied van IT voor je BBL of BOL-opleiding, je MBO of HBO-opleiding of om gewoon praktijkervaring op te doen en ben je bereid je handen uit de mouwen steken in een innovatieve en bevlogen organisatie?  Bij ons kun je een afstudeeropdracht kiezen die al gedefinieerd is maar we staan altijd open voor eigen inbreng. Heb je een eigen idee laat het ons weten dan kijken we of het bij ons past.

 

Vul de gegevens hieronder in en we nemen contact met je op!

 

Bij IT-Workz kunnen stagiairs rekenen op een leerzame en interessante stageperiode. Afstudeerders krijgen volop mogelijkheden voor afstudeerprojecten en scripties die indruk maken. Tijdens de stage- of afstudeerperiode krijg je als student een goed idee van de toekomstmogelijkheden bij IT-Workz.

 

Hieronder vertellen stagiairs en afstudeerders over hun ervaringen bij IT-Workz. 

Ervaringen stagiaires

 • Gedurende half jaar heb ik stage gelopen op de HR afdeling van IT-Workz. Ik kwam hier terecht in omgeving waar mijn ontwikkeling centraal stond en waar ik alle kans kreeg om te ontdekken wat ik leuk en interessant vond. Hier heb ik de juiste basis gelegd voor mijn carrière als toekomstig professional. Het is een stage die mij altijd bij zal blijven

  Yara
  Yara

 • Tijdens mijn opleiding HBO informatica aan Avans in Breda kreeg ik de kans om als stagiaire te starten bij IT-Workz. Dat is goed bevallen, want ik werk nu nog steeds bij IT-Workz. Tips voor aankomende stagiares: Zoveel mogelijk zelf dingen uitzoeken, daar leer je het meeste van. Echter, zit je vast, dan uiteraard vragen stellen aan je begeleider.

  Bob
  Bob

 • Tijdens mijn stage heb ik heel veel verschillende werkzaamheden mogen doen. Ik heb mee mogen helpen met de werkzaamheden van de BBL studente die toen bij de receptie zat. Daarnaast heb ik ook verschillende werkzaamheden voor de afdeling HR gedaan. Ook heb ik diverse keren mee mogen helpen bij een evenement. IT-Workz is een super leuk bedrijf!

  Lara
  Lara