Op 22 mei vond het seminar ‘Ontsluit het applicatielandschap veilig en gebruiksvriendelijk’ plaats. Joost Kolk (IT-Workz), Michiel Jasperse (IT-Workz), Mark Wegman (Breens IT- Solutions), Oleksandra Voronchykhina (Microsoft) en Johan de Waard (Microsoft) bespraken de digitale voordeur, het portaal, tot en met het applicatie- en informatielandschap van onderwijsinstellingen.

Presentaties

Wil je het seminar op je gemak (nog eens) beleven? Download dan de presentaties van alle sprekers. Ze zijn wellicht ook interessant voor je collega’s.

  • Seminar Ontsluit het applicatielandschap – presentatie IT-Workz
  • Seminar Ontsluit het applicatielandschap – presentatie Microsoft

Praktijkverhaal Horizon College

Lees ook een praktijkverhaal over de digitale voordeur van Horizon College ‘Toekomstbestendige digitale leer- en werkomgeving voor Horizon College – IT-Workz‘ (tegenwoordig Talland College) en hun ervaringen met de implementatie van de digitale leer- en werkomgeving ConnectMe.

Een wrap-up van dit seminar delen we op een later moment.

Klantendag in september

Een volgend event staat op de planning in september. Graag ontmoeten wij jou als gewaardeerde relatie op onze klantendag. Het wordt een dag met een mix van fun en verbinden met vakgenoten. Speel met vuur en laat je inspireren door heerlijke culinaire ideeën en boeiende verhalen van onze productowners over thema’s zoals Workplace, Cloud Journey en Identity & Access Management.

Meer informatie over de klantendag ontvang je binnenkort via e-mail.