Managed Service Provider voor het onderwijs

Het afgelopen jaar heeft IT-Workz een transformatie ondergaan en hebben wij goed nagedacht over de positionering van ons mooie bedrijf. Niet geheel onverwacht kwam uit die analyse dat wij er zijn voor het onderwijs, maar ook dat wij ‘dé Managed Service Provider van het onderwijs’ zijn. Die positie durven wij te claimen omdat wij voortkomen uit het onderwijs, ons volledig richten op onderwijsinstellingen, de onderwijslogistieke processen en de uitdagingen waarmee het onderwijs wordt geconfronteerd als geen ander begrijpen.

Partner in de digitale transformatie

Bij IT-Workz hebben we ons altijd gericht op het bieden van oplossingen die het onderwijs ondersteunen. Onze missie is om uw partner te zijn in de digitale transformatie van het onderwijs en om u te voorzien van de tools en diensten die u nodig heeft om te excelleren in een steeds meer gedigitaliseerde wereld. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onze partners zoals onder andere Microsoft, Avepoint en Workspace.

Nieuwe website

Bij de transformatie hoort ook een nieuwe website, die een weerspiegeling is van ons voortdurende streven naar verbetering en innovatie. Met onder meer een volledig beeld van onze dienstverlening met een breed scala aan bewezen, standaard diensten en producten om een robuust ICT-fundament voor uw onderwijsinstelling te realiseren en toekomstbestendig te beheren. Van een (gedeeltelijke) migratie naar de cloud tot en met het overnemen van het volledige ICT-beheer inclusief Identity & Access Management en leveranciersmanagement volgens de SIAM-methode.

We nodigen u graag uit om door de website heen te klikken, waarbij we natuurlijk benieuwd zijn naar uw mening.

Blijf op de hoogte

We zijn op dit moment bezig met tal van mooie projecten. We zullen u daarvan op de hoogte houden via onze nieuwsbrief en onze LinkedIn-pagina. En mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.